Ano, čtete opravdu dobře. Rok 2021 začal opravdu skvěle! Tedy alespoň v naší výrobě a v našem snažení. Jak jistě víte, makáme pořád a to můžete vidět i na našem Instagramu (@islandbikecz). Minulý týden jsme konečně dokončily všechna rozdělaná kola a mohli jsme je tak s naším fotografem Tomášem nafotit ještě předtím, než půjdou do světa.

Počasí nám celkem přálo a tak jsme mohli vzít nová kola na focení ven. Víme, že minule jsme si zařídili parádní dílnu na focení, ale teď kvůli té koroně to není tak jednoduché a bezpečné a proto jsme se rozhodli to pojmout jako venkovní focení.

Nových modelů bylo připravených několik a tak jsme si s tím pěkně vyhráli. Dokonce jsme připravili i nový model s názvem General Green! Všechna nová kola najdete galerii a v obchodě, takže si je můžete pohodlně prohlédnout a případně i zakoupit. Samozřejmostí je, že všechny modely našich kol si můžete přizpůsobit do posledního detailu, protože na to dbáme nejvíce. Na jedinečnosti a kvalitě každého kola, co z naší dílny vyjede.

Konkrétně jsme na shop přidali 7 nových elektrokol, ale vyrobených variant máme již více. Některé jsou si ale velmi podobné a odlišují se pouze detaily.

Elektrokolo Island Bike Black Camper
Elektrokolo Island Bike Copper Cruiser
Elektrolo Island Bike General Green

Nová přátelství

Zároveň jsme navázali skvělá přátelství, co se týče vzájemné propagace a doplňků pro život gentlemanů, pro která naše Gentleman kola stavíme. Na parádní piknikové vyjížďky s vaší drahou polovičkou můžete využít třeba úžasné skotské vlněné deky z nabídky tweed.cz. V tomhle obchodě najdete spoustu skvělých věcí do výbavy dobrého gentlemana.

Skotská deka a bekovka z Tweed.cz a kvalitní víno od Víno Budamont

Kromě Tweed.cz jsme se spojili i s dodavatelem kvalitního alkoholu Zanzibar.cz, který do naší republiky dováží opravdu kvalitní a raritní kousky. Například takový dominikánský rum Capitan Bucanero, Jodhpur Gin a k němu Franklin & Sons Tonic je skvělá volba na dlouhé zimní večery. Víme, že alkohol na kolo nepatří, ale kdo říká, že si nemůžete dát skleničku něčeho kvalitního po vaší vyjížďce? Tohle není jen o cyklistice, to je o životním stylu gentlemana a k tomu trocha kvalitního alkoholu na rozvolněný myšlenek rozhodně patří.

Naše kolo General Green ve společnosti ginu Jodhpur od Zanzibaru
Elektrokolo Island bike Gentleman Black Camper + skotská deka z tweed.cz a Prosseco od Merotto Superiore

Muž v tweedovém saku, šedivý plnovous, sklenička něčeho dobrého s ledem a ručně vyřezávaná dýmka je taková klasická představa vyzrálého gentlemana. Proto jsme se dali dohromady s ručně vyráběnými dýmkami od pana Štěpána Kunce, který se výrobou zabývá již několik let. Jsou to opravdu krásné kousky a pokud uvažujete nad investicí do krásné a kvalitní dýmky, rozhodně se podívejte i na nabídku na DymkyKunc.cz.

Dýmka od Štěpána, taštička na kolo Island Bike, malý gin Jodhpur a placatka od Tweed.cz

No a samozřejmě, jako výrobci jsme hledali i někoho, kdo by nám pomohl s údržbou našich kol. Víte, nějaká čistítka, ladítka a všelijaké zázračné přípravky na udržování kola Gentleman stále jako nové. Proto jsme se spojili s CarDetailingShop.cz. Protože když můžete nějakou vodičkou a hadříkem leštit svůj… Rolls Royce, tak můžete opečovávat tím samým i své kolo Gentleman. Kluci nám poradili pár super přípravků třeba na čištění našich bílých pneumatik a musíme uznat, že to je paráda.

Přípravy FX Protect od CarDetailingShop.cz

Jsme vděční za to, že můžeme našim gentlemanům ukázat i jiné produkty, které se do života mužů v našem věku, smýšlení a stylu hodí. Přeci jenom, v dnešní zběsilé a uspěchané době je potřeba si trochu vyčistit hlavu, užít si chvilky pro sebe a dopřát si trochu klidu. Nechceme, aby to vypadalo, že prodáváme něco, čemu nevěříme. Naše kola jsou velmi kvalitní, jsou ručně vyráběná a nedovolili bychom si k nim nabízet něco, co by ve finále mohlo poškodit i image naší značky. Všechny zde vypsané produkty a vypsaní partneři jsou nám již dlouho známí a jejich produkty jsme měli rádi ještě předtím, než Island Bike vůbec vzniknul. Proto jsme se rozhodli se navzájem propojit, protože kvalitu stojí za to udržet.

Děkujeme vám, že jste tu stále s námi, podporujete naší ruční řemeslnou výrobu a sledujete nás i na sociálních sítích. V této nelehké době jsme vděční za každou podporu slova chvály, které od vás tak často dostáváme. Děkujeme. Za celý tým Island Bike. Tomáš.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Add to cart