Elektrické kolo Island Bike

Přemýšlíte před koncem roku, do čeho investovat, aby to mělo smysl a rozumně to reprezentovalo vaši společnost? U nás v Island Bike jsme vymysleli skvělou vychytávku a nově jí teď nabízíme i společnostem.

Je to kompletně customizované elektrokolo Gentleman přímo na míru vaší společnosti. Kolo oblečeme do firemních barev, dáme na něj vaše logo a vybavíme nějakou vychytávkou, která symbolizuje vaši společnost. Tím to ale nekončí! Jsme schopni udělat i speciální gravírování, vytlačování do kůže a podobně. Možností jak upravit své kolo jako marketingový nástroj je spousta.

K čemu by vám mohlo takové kolo posloužit?

Pokud má například vaše společnost vstupní vestibul, halu či velkou výlohu, bude to nádherný doplněk, který okamžitě zaujme každého, kdo kolem projde. Samo o sobě naše elektrokolo působí velmi poutavým dojmem a přitáhne pozornost spousty lidí, aby si ho detailněji prohlédli.

Zároveň lze kolo využít na různé promo akce, například pro hostestky, promotéry, či k výstavnímu stánku. Jednoduše je to velmi jasný a krásný poutač pozornosti, který zajistí, že vaše společnost bude zase o kus viditelnější oproti konkurenci.

Jak si kolo objednat a customizovat?

Je to velice jednoduché. Stačí nám napsat na gentleman@islandbike.cz, naši kolegové vás kontaktují a společně vytvoříme jedinečné a krásné kolo přímo na míru vaší společnosti.

*Obrázek je pouze náhledový a není to finální produkt

Add to cart